Időpont Foglalás: 1118 BUDAPEST, Rétköz u. 45/D | Telefon: +36/70-505-09-31 | e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Kövess Minket a Facebook-on!

A TRX edzésről rövidentrx-tank1

Az USA vezető fitnesz szakemberei az utóbbi évek legnagyobb innovációjának tartják a TRX-et.

A TRX az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testük és fittségi állapotuk csúcsformában tartsák. Hol tengeralattjárókban, hol hajókon, kikötőkben, raktárakban kellett megfelelő körülményeket keresniük és találniuk a testedzésre. Edzéseik hatékonnyá tételéhez fejlesztették ki a TRX-et. Természetesen a tesztelést is katonákon végezték, de rövid időn belül elterjedt az eszköz használata az amerikai fitness szakemberek körében is.

trx trainingElőnyei:

rendkívül széles felhasználhatóság, erőt és állóképességet fejleszt egyszerre

folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok

férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül

változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé

mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak

esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, továbbá rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét.

A TRX® Suspension Trainer® egy funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni.

Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni.

 

Joomla SEF URLs by Artio