Időpont Foglalás: 1118 BUDAPEST, Rétköz u. 45/D | Telefon: +36/70-505-09-31 | e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Kövess Minket a Facebook-on!

Az infraszauna segítségével izmaink gyorsabban regenerálódnak, hisz az izzadtsággal az izomból a fáradtságtermékek gyorsabban kiürülnek. A túlterhelt izületek könnyebben ellazulnak, hisz ha az izomzat ellazul, az izületek is 9kevésbé feszülnek. Magas vérnyomás esetén a hagyományos szaunával szemben, kevésbé okoz vérnyomás emelkedést. Az izzadás intenzívebb, a hőérzet kevésbé kellemetlen, mint a hagyományos szaunánál. Narancsbőr esetén alkalmazása szintén ajánlott, segítségével a bőr feszesebbé válik.
Ez a szauna nem csak méregtelenít, hanem felfrissíti és újjáéleszti is a testet. Ezt a fajta szaunát sokat használják a sportban izomsérülés esetén is.
Az infraszauna nemcsak használ a testnek azáltal, hogy a mérgeket kiizzadjuk, de lehetőséget is nyújt a testünk ellazítására. Diétával és testedzéssel kombinálva pedig segíthet a fogyásban. Az infraszauna egy felülmúlhatatlan méregeltávolító, és ráadásul egy jó módja a fogyókúrának is, hiszen a test a zsírszövetekben tárolja a méreganyagokat.
A hagyományos szaunától és gőzfürdőtől eltérően, amelyben az ember könnyen elfárad, az infraszauna rendszerint felpezsdít,mivel a “légkör” egy infraszaunában sokkal jobb a tüdőnek.
Szebbé tesz és szebbnek is érzed magad utána…

Bérleteink ára tartalmazza az infraszauna használatát!

Joomla SEF URLs by Artio