Időpont Foglalás: 1118 BUDAPEST, Rétköz u. 45/D | Telefon: +36/70-505-09-31 | e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Kövess Minket a Facebook-on!

Miért mi?

A számtalan kifogás közül, ami sokszor jogos, néhányat kihúzhatunk, például :

Nem megyek edzőterembe, mert sokan vannak”.

Nálunk magánedzés zajlik, szakképzett edző vezetésével, ahol nem kell attól tartani hogy mások látnak, hogy nem tudod melyik gépet hogy kell használni, hogy elhúzódik az edzés.1

Majd otthon edzem” .

Felesleges elővenni ugyanazt az aerobik dvd-t, nincs motivációd, nincs aki kijavítson, nincs változatosság.

Drága”.

Ez szolgáltatásunkról nem mondható el.Egy edzés nálunk már elérhető 2500.-Ft-ért,ami tartalmazza az edzés előtti izotóniás italt,az edzés utáni csúcsminőségű fehérjeshaket,az edzőt,aki csak veled foglalkozik.Egy átlag edzőteremben ha mindezt összeadod,könnyen 6000. Ft körüli összegnél jársz.

A miénk egy prémium szolgáltatás,ezért hoztuk létre exklúzív stúdiónkat.

A miha bodytec gépének köszönhetően már 20 perc alatt teljes testedzést tudunk végrehajtani (még több információ a gépről). Fontos tudnod, hogy szemben a többi EMS edzőgéppel (E-fit, XBody, amplifitness) egyedül a Miha Bodytec speedfitness gép az, amely kellően biztonságos ahhoz, hogy orvostechnikai eszközként regisztrálja az EU.

A trx, spinning és a boksz edzés is 45 percben van meghatározva. Ez az edzéstartomány az, ami optimális az emberi szervezetnek a fejlődésre. Sokan hirdetik magukról mennyi időt töltenek edzőteremben, akár napi 2 órát is,mégis ugyan úgy néznek ki évek óta. Vagy elbeszélgetik a fele edzésüket vagy már sikerült magukat túledzeniük.

Nálunk teljes körű segítséget kapsz, étkezés, edzés és táplálék kiegészítés terén. Erre garanciát vállalunk, több mint 20 év edzés múlttal a hátunk mögött.

Mi nem az interneten terjengő hamis diétákban hiszünk és a silány minőségű táplálék kiegészítőkben, hanem abban ami tényleg használ. Receptek, alapanyagok mind a segítségedre lehetnek a konzultációk során.

Hogy teljes legyen a külső és természetesen a belső átalakulás, az edzéseinken kívül gyógytornász, szauna, kavitációs zsírbontás, különböző cellulit kezelések és masszázs is vár.

 

Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram

A kedvezményezett neve:

Tőzsér András E.V

A Kölcsön felhasználásához kapcsolódó megvalósítás helye:

1118 Budapest Rétköz u. 45/d

A projekt címe:

Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram
Forgóeszköz finanszírozása

A projekt tartalmának rövid bemutatása:
A Speedfitness Újbuda, mint a COVID-világjárvánnyal súlyosan érintett vállalkozói szektor szereplője, az Európai Unió e járványra adott válaszának részeként életre hívott állami támogatási finanszírozást vesz igénybe a GINOP-9.1.1-21 azonosító jelű, Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram keretében.
A közel 10 millió forint összegű támogatási hitelből a vállalkozás Forgóeszköz finanszírozása (a vállalkozások általános tevékenységének megerősítését célzó tőkebefektetés meglévő piaci helyzet megerősítését és megvédését célzó tevékenységek, valamint kapacitás felhasználás megerősítése célhoz kapcsolódóan) valósul meg.
A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram célja kölcsön nyújtása a COVID-19 világjárvány miatt nehéz gazdasági helyzetbe került, a válság által leginkább sújtott ágazatokban tevékenykedő mikro, kis- és középvállalkozások talpon maradásának biztosítására, illetve a járvány utáni működésre történő felkészülésük támogatására.

A szerződött támogatás összege: 9,850000,- Ft
A felhívás azonosító jele: GINOP-9.1.1-21
A projekt tervezett befejezési dátuma: (a Kölcsön visszafizetésének végső lejárata) 2031.04.15. napja.

 

 

 

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio