Időpont Foglalás: 1118 BUDAPEST, Rétköz u. 45/D | Telefon: +36/70-505-09-31 | e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Kövess Minket a Facebook-on!

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-intenzív beavatkozás,melynek során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre,melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek,ahol a lebontás megtörténik,majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

 

 

5

Előnyei:

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik,ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat,hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.Ez azt eredményezi,hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken. Előnye a sebészeti zsírleszívás beavatkozásához képest ,hogy azonos eredmény elérése mellett szövődmények nem alakulhatnak ki,kevesebb a kontraindikáció. Előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez képest,hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek,nem csak kiürülnek,ezért a hatása hosszantartóbb. Már az első kezelés után látható az eredmény.

 

Mit érez a kezelés alatt?

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a páciens speciális,a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható,nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelületen nem alakulnak ki bevérzések,véraláfutások,ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet.

Milyen céllal használható a kavitáció?

-zsírpárnák tartós csökkenése műtéti beavatkozás nélkül, testtájak kerületének csökkenése

-alakformálás

-narancsbőr csökkenése

-bőr-és kötőszövet állapotának jelentős javulása.

Kezelések időtartama és gyakorisága:6

Egy kezelés testtájanként 40 percig tart, 20 perc UH + 20 perc RF.

Hetente egyszer végezhető, de legalább 72 órának el kell telnie két kezelés között. Az ennél gyakrabban végzett kezelés megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírsavak és salakanyagok kiürítése időbe telik és komoly feladatot jelent. A kavitációs zsírbontás során a megfelelő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a következők betartása:

napi 2,5-3 liter szénsav- és kalóriamentes folyadék fogyasztása,

kezelések után 2-3 napig kerülni a zsírok és egyszerű szénhidrátok fogyasztását,

lehetőség szerint napi 30 percet sportolás.

Az alkalmazott kezelések száma általában 6-12 alkalom, mely függ a vendég testalkatától, a zsírszövet vastagságától, a kötőszövet állapotától, narancsbőr fokától.

 

Ellenjavallatok:

keringési- és súlyos anyagcsere zavarok (elégtelen máj- és vesefunkció, kezeletlen cukorbetegség),

belső- és középfül panaszok (a kezelés zajának elviselése miatt),

beültetett fémprotézis vagy pacemaker

lázas állapot vagy a kezelendő felület gyulladása

bőrbetegség, daganatos megbetegedések

várandósság

szoptatás

 

Joomla SEF URLs by Artio