Időpont Foglalás: 1118 BUDAPEST, Rétköz u. 45/D | Telefon: +36/70-505-09-31 | e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Kövess Minket a Facebook-on!

Kinek ajánlott a speedfitness®?

Kinek nem ajánlott a Speedfitness®?

Mi az az „impulzus” és mi történik azizomzatommal az edzés alatt?

Kell mozognom, dinamikus edzéstvégeznem a speedfitness® edzés során?

Helyettesíti a konvencionális (hagyományos edzést) a Speedfitness® tréning?

Lesz izomlázam az edzés után?

Hányszor jöjjek egy hétenSpeedfitness®-re, hogy látványoseredményt érjek el?

Mennyi idő alatt látszik meg azedzések eredménye?

Miért hatékony a Speedfitness®testsúlycsökkentési célok kitűzé-se esetén is?

Gyakori hát- és derékfájással küsz-ködöm. Ez nem kizáró tényező?

Fájdalmas a Speedfitness® edzés?

Érhet áramütés az edzés során?

Alkalmas a Speedfitness® a test át-masszírozására?

Rehabilitációban használható aSpeedfitness®?

Alkalmas a technológia szülés utá-ni rehabilitációra?

Van-e negatív hatása a szívre?

Jöhetek a barátommal/barátnőmmel együtt is edzeni?

Mit hozzak magammal az elsőedzésre?

 

11

Kinek ajánlott a Speedfitness®?

Mindenkinek, akinek céljai között szerepel:

formás, atlétikusan izmos, karcsú test elérése

fogyás

fittség, vitalitás fokozása

hát- és ízületi fájdalmak csökkentése

cellulit tüneteitől való megszabadulás

szülés utáni rehabilitáció

állóképesség javítás

Mindenkinek, aki:

kevés idővel rendelkezik

szakember segítségét, motivációját igényli

nem kedveli az edzőtermeket

nem szeret nagy sporttáskákat magával cipelni

nem szereti a tömeget

gyors eredményekre vágyik

Mindegy, hogy idős vagy fiatal, férfi vagy nő, élsportoló vagy sportkerülő, a Speedfitness kihozza Önből a maximumot! Már rövid időn belül látható és érezhető eredmények, a leggyorsabb út a topformához!

Kinek nem ajánlott a speedfitness®?

A Speedfitness nem ajánlott az alábbi esetekben:

Erős vérzékenység (hemofília)

Diabetes II.

Lázas megbetegedések, akut bakteriális vagy vírusos folyamatok

Bőrelváltozások: az allergia és bőrirritációk, stb. formájában jelentkező bőrelváltozások esetében, amelyek bőrpírrel, vagy pörsenések kialakulásával, erős viszketési ingerrel járnak, az elektródákkal, ill. elektromos árammal való érintkezéskor elővigyázatosság javasolt.

Szívritmus-szabályozó használata esetén

Súlyos neurológiai betegségek: az olyan súlyos neurológiai zavarok esetén, mint a szklerózis multiplex, amiotrófiás laterális szklerózis, spasticus spinális paralízis, Parkinson-kór, epilepszia, stb.

Tuberkulózis

Daganatos megbetegedések

Terhesség

Mi az az „impulzus” és mi történik az izomzatommal az edzés alatt?

Az impulzus frekvencia (Hz-ben) mutatja meg, hogy hány egyedi impulzus hat az összehúzódás időtartama során az izomzatra. Az edzés alatt 4 másodperces időközönként váltják egymást a stimulációs és a pihenő periódusok.

7 Hz: 7 izom összehúzódást jelent egy másodperc alatt. Jótékony hatásai nyirokkeringés-, az anyagcsere- és a vérkeringés fokozása. (Cellulit program)

85 Hz: 85 izom összehúzódás egy másodperc alatt. Optimális inger a harántcsíkolt izomzat számára. (Speedfitness erőnléti edzés)

100 Hz: 100 izom összehúzódás egy másodperc alatt. Jótékony hatása az izomlazítás és fájdalomcsillapítás terén jelentkezik. (Body relax program edzés után)

Kell mozognom, dinamikus edzést végeznem a speedfitness® edzés során?

Igen. Igen. Az edzés összehasonlíthatatlanul hatékonyabb, ha a statikus gyakorlatok mellett dinamikus, az egész testet átmozgató gyakorlatokat is végzünk. Az edzés mozgásanyaga megegyezik egy hagyományos kondi termi edzés vagy egy aerobic óra alapgyakorlataival. Míg az edzőteremben a súlyzók, gépek, gumikötél stb. jelentik az edzéseszközöket, addig az EMS edzésnél a kis erősségű váltóáram. Előbbinél a súly nagyságát kell legyőzni, utóbbinál az impulzus erősségét.

Helyettesíti a konvencionális (hagyományos edzést) a Speedfitness® tréning?

Maximálisan!Edzés közben 1 másodperc alatt 85 izom összehúzódás történik. Ez egy impulzus alatt 4-szer 85 összehúzódást jelen. Enélkül a módszer nélkül ez a combizom esetében egy guggolást jelent. Tehát olyan terhelést nyújt az izomzatnak, mintha egy másodperc alatt 85-ször guggolnánk le és állnánk fel. Mindezt a Speedfitness-szel 8 izomcsoportban egyszerre érjük el!

Lesz izomlázam az edzés után?

Igen A Speedfitness segítségével igen intenzív izommunka végezhető, ami másnap, harmadnap erős izomlázzal jár. Érdemes nyújtó gyakorlatokkal zárni az edzéseket, hogy csökkentsük az izomláz mértékét.

Hányszor jöjjek egy héten Speedfitness®-re, hogy látványos eredményt érjek el?

A Speedfitness-szel végzett 20 perces edzés olyan intenzív, hogy egészségtudatos táplálkozás mellett már hetente 2 alkalommal is elegendő miha bodytec EMS tréningre járni. Stúdióink edzői szívesen segítenek egy megfelelő mennyiségű és minőségű étrend kialakításában is.

Mennyi idő alatt látszik meg az edzések eredménye?

Rendszeres Speedfitness edzés, és helyes táplálkozás mellett már akár 4-5 alkalom után látható a változás! Fontos tudni,hogy az edzés csak egy részét adja a testünk átalakításának! Megfelelő étrend nélkül sokkal lassabb lesz a változás! Fontos, hogy fehérjedúsan táplálkozzunk, és minimum naponta 4-szer együnk “keveset”.

Profi dietetikus, és szakmailag felkészült edzőink segítenek mindenkinek összeállítani egy könnyen betarható diétát, mely a Speedfitness edzéssel kombinálva a legrövidebb út a sikerhez!

Miért hatékony a Speedfitness®testsúlycsökkentési célok kitűzéseesetén is?

A súly- és zsírcsökkentést napjainkban gyakran helytelen és egyoldalú diétával közelítik meg. Bár a testsúly gyakran valóban csökkenhet ezek hatására, de csak az izomszövetek nagymértékű leépülésének rovására. A rossz táplálkozásból és mozgáshiányból álló életforma vezet csak igazán a test anyagcsere folyamatainak rossz irányú elmozdulásához.

Alapvetően kétfajta edzésünk van és mindkettő hozzásegít a fogyáshoz, csak más-más úton. A Speedfitness erőnléti tréningek során a testsúly és a testzsír hatékony és tartós csökkentése az edzésekkel felépített zsírmentes izomtömeggel valósulhat meg. A magas anyagcsere-aktivitás az EMS-tréning közben és még órákkal utána is fennmarad, az alapanyagcsere az izomtömeg növekedése miatt tartósan megnő. Az ezzel párhuzamosan zajló egészséges táplálkozással a testsúly ésszerűen és tartósan csökkenthető. A másik edzésfajtánk az ún. „cellulit edzés”, ami a nyirokkeringést, az emésztést és a zsíranyagcserét gyorsítja. Dinamikus, aerob gyakorlatok végzésével kiegészítve rendkívül hatásos a fogyási folyamatok beindításában. A két edzést kombinálva már egy hónap után látványos eredmények érhetők el!

Gyakori hát- és derékfájással küszködöm. Ez nem kizáró tényező?

Egyáltalán nem, sőt! A hát-és derékfájás a mozgásszegény életmód, illetve ülőmunka leggyakoribb következménye. A gerinc melletti tartóizmok elgyengülnek és már meg is jelenik a fájdalom. A Speedfitness kiválóan erősíti a tartóizmokat, ráadásul nemcsak felületileg: olyan mélyen fekvő, stabilizáló izmokat is elérünk és megerősítünk, melyeket más edzésmódszerrel csak nagyon hosszú idő alatt érhetnénk el. A vendégeink általában már 2-3 alkalom után jelzik, hogy csökkent, vagy megszűnt derékfájásuk, javult állóképességük és fokozódott vitalitásuk.

Fájdalmas a Speedfitness® edzés?

A Speedfitness edzés teljesen fájdalommentes. A tréning során a súlyzós edzésekhez hasonló izomfeszülést, izommunkát éreznek a vendégek. A speciális, nagy felületű elektródák tökéletesen, stabilan, elcsúszás nélkül illeszkednek a testre és ezáltal teljesen egyenletesen vezetik az impulzusokat – a legprofesszionálisabb miha bodytec EMS-technológiának köszönhetően semmiféle, elektromos áramból fakadó kellemetlen érzés nem tapasztalható. Nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípő pontok.

Érhet áramütés az edzés során?

Az áramütés teljesen kizárt, tökéletesen biztonságos a rendszer. A szigorú német minőségbiztosítási rendszer garantálja, hogy semmi kellemetlenség nem történhet az edzések alatt.

Alkalmas a Speedfitness® a test átmasszírozására?

Igen. A speedfitness masszázsprogramot (Body Relax) is tartalmaz az edzés és a cellulit program mellett, ami kellemesen ellazítja az izmokat edzés után. Ez a program biztosítja minden edzés után a levezetést, nyújtást, ami igény szerint speciális strechinggel is kiegészíthető.

Rehabilitációban használhatóa Speedfitness?

Igen! Igen! AZ EMS edzések abszolút izület kímélők, így szinte bárki alkalmazhatja a miha bodytec technológiával támogatott személyi edzéseket. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy hát- és deréktáji panaszok esetén is segítséget nyújt ez az edzésmódszer hiszen, a nehezen edzhető mélyizmokat is megerősíti, így a panaszok rövid idő alatt csökkennek, illetve teljesen megszűnnek.

Emellett a gátizmokat is stimulálja így a vizeletinkontinenciát is hatékonyan csökkenti, klinikai tesztek pedig teljes gyógyulásról is beszámoltak az esetek 70%-ában

Alkalmas a technológia szülés utáni rehabilitációra?

Alkalmas! Számos tanulmány bizonyítja, hogy a miha bodytec EMS technológia gyorsan és hatékonyan megedzi a gát- és mélyizmokat. Fontos, hogy a kismama a nőgyógyásszal történő konzultáció után, körülbelül négy-hat héttel a szülést követően kezdje az edzést. Az edzés egy nagyon enyhe intenzitással kezdődjön, ezután, a reakciótól függően, lassan emeljük az intenzitást a különböző edzések folyamán.

Van-e negatív hatása a szívre?

Nincs! Az impulzus csak a harántcsíkolt izmokat képes stimulálni! Sima izomzatra semmiféle hatása nincs.

Jöhetek a barátommal/barátnőmmel együtt is edzeni?

Számos stúdióban van már lehetőség a páros edzésekre is, így barátokkal, családtagokkal, kollégákkal vagy szerelmünkkel való közös edzésre is van lehetőség. A páros edzések népszerűsége abban rejlik, hogy egy remek közös programon kívül a vendégek pozitívan hatnak egymás motivációjára, célkitűzéseik végigkövetésére és elérésére. Tapasztalataink szerint páros edzések alkalmával a vendégek hajlamosak valóban a teljesítőképességük határait feszegetni: roppant eredményes és vidám hangulatú tréningek ezek.

Mit hozzak magammal az elsőedzésre?

Ez az egyik legnagyszerűbb a Speedfitness-ben: a széles mosolyodat! Az edzés előtt, alatt és után is mindent a rendelkezésedre bocsátunk: izotóniás sportitalt, magas biológiai értékű fehérje shake-et, törölközőt, zuhanyzási lehetőséget. A speciális speedfitness edzőruha bérlése első alkalommal benne van az árban, a későbbiek során pedig bérlettel együtt megvásárolható vagy alkalmanként bérelhető.

Joomla SEF URLs by Artio