Időpont Foglalás: 1118 BUDAPEST, Rétköz u. 45/D | Telefon: +36/70-505-09-31 | e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Kövess Minket a Facebook-on!

Box

„Nem az erőszakot kedvelem az ökölvívásban, sokkal inkább a technikája érdekel: hogyan mozogj úgy az ellenfél ütései elől, hogy megvédhesd magad, hogyan alakíthatsz ki olyan taktikát, amellyel megleped a társad, majd visszatámadva pontos ütést mérhetsz rá, illetve hogyan tudod megőrizni a belső békédet és nyugalmadat a küzdelem ideje alatt.”

Nelson Mandela

boxing980x462

Az ökölvívásról sok mindenkinek elsőre egy dohos edzőterem és meggyűrt arcú férfiak társasága jut eszébe, ahol folyamatosan kalapálják egymást. Ez a tendencia egyre jobban változik és már azok is kesztyűt húznak, akik előtte csak a tv-ben láttak ilyet. A fejlett nyugati országokban már az összes személyi edző felvette a repertoárjába az ökölvívást, mert ez az önvédelmen kívül egy nagyon játékos, színes, minden edzésen változó és érdekes mozgásformát takar. Célja a teljes test átmozgatása, a koncentráció teljes igénybevétele mellett, nem hiába választotta az ESPN a „világ legnehezebb sportágának”.

Nálunk az alapokat bárki elsajátíthatja, de azokat is szívesen várjuk, akik rendelkeznek már előképzettséggel, a körülmények és a színvonal adottak.

Ha unod a súlyzók monoton emelgetését vagy csak felhúzott a főnököd, gyere le,és püföld el a zsákot,ütögess szakképzett edző tenyerébe. Hozd le a barátod, kollégád és mozogjatok játékosan együtt, szakmai felügyelet alatt.

Az edzés menete:bemelegítés,árnyék boksz,technikai elemek gyakorlása,majd azok kivitelezése zsákon,és ütőpárnán.

előnyei: -egységesen átmozgatja az egész testet

-szellemileg felfrissít

-levezeti a stresszt(ami a legtöbb betegség alappillére)

-önuralomra tanít

-magabiztosságot ad

-megtanít küzdeni

kövesd a facebookon a napról napra megújuló bejegyzéseinket a témával kapcsolatban!

 

Joomla SEF URLs by Artio